Pelangirindu’s Blog

Just another WordPress.com weblog

cuti..

Posted by pelangirindu on January 22, 2009

sonok rasenye nak cuti..rase tak sabar nak jumpe mak n abah kat kampung..hehe manje la katakan..(saje nak perasan)
aku sebenarnye tengah pening ni, aku sibuk cari news tuk USIM TODAY..tp masalahnye aku lum jumpe lagi news yg betul2 best..ee..penat gak pk ni..yelah news kena anta before cuti raye cina plak tu!..ni yang tak tenteram ni nak cuti..huhu..dah lah aku balik esok cmne ni???
xpe la aku try cari news gak arini…semalam cik Faizal dah ajar wat news localize..hehe..aku akan usahakan…insyaAllah =) doakan aku..

Advertisements

3 Responses to “cuti..”

  1. yeye or jela 2..kihkih..pening bebangat ke??klu pening sapu la mnyak cap kapak or mkn panadol>>

  2. pelangirindu said

    hehe..mmg pening.sume jenis minyak aku dah sapu..minyak masak pon dah..tp x ilang gak peningnye..huhu

  3. HAI…..

    Samalaaa k.syahida pn… cam ner hal okut wartawan 2?
    Anak manja ni,,,,,hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: